| To: | pecet@man.lodz.pl |
|---|---|
| Subject: | Re: [PECET] Kontrasty... |
| From: | Waldek <mam@nie.dam> |
| Date: | Mon, 18 Feb 2019 10:06:55 +0100 |
W dniu 2019-02-18 o 02:24, Eneuel Leszek Ciszewski pisze: Kwasi -- na jogurt lub kefir... (co dodasz -- to uzyskasz) A co dodajesz ? Bo o ile wiem, aby uzyskać skrzepy mleka (na ser) to "renomowani" producenci dodają podpuszczkę - siakiś ekstrakt z krowich żołądków Czyli jak nic nie dodam to nic nie uzyskam :D IMO mleko z kartonu UHT czy też inaczej pasteryzowane samo z siebie prędzej się zepsuje niż klasycznie skwasi |
| <Pop. w Wątku] | Aktualny Wątek | [Nast. w Wątku> |
|---|---|---|
| ||
| Poprzedni wg. Daty: | Re: [PECET] Jaki wkrętak, ń |
|---|---|
| Następny wg. Daty: | Re: [PECET] Kontrasty..., MF |
| Poprzedni w Wątku: | Re: [PECET] Kontrasty..., Eneuel Leszek Ciszewski |
| Następny w Wątku: | Re: [PECET] Kontrasty..., Eneuel Leszek Ciszewski |
| Indeksy: | [Data] [Wątek] [Lista archiwów] [Inne Listy] |