Re: Ugotowany dysk w laptopie?

Autor: G Nowak <gnowak84.wytnijto_at_gmail.com>
Data: Wed 13 Apr 2011 - 12:48:42 MET DST
Message-ID: <io3v2f$ddr$1@inews.gazeta.pl>
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original

>> szanowac sprzet). Obecnie od jakis 4 miesiecy laptop sluzy za maly
>> serwerek w domu .. czyli stoi z zamknieta klapa i zawsze mam do niego
>> dostep przez rdp. Od kilku dni zauwazylem problemy z dyskiem ..
>> pojawily sie bad sektory .. no i teraz pytanie .. od temperatury?

IMHO 50' to za malo zeby zabic dysk. Swoja droga trzymasz laptopa do gory
nogami kiedy korzystasz z niego zdalnie?

-- 
Pozdr
G
Received on Wed Apr 13 12:50:02 2011

To archiwum zostało wygenerowane przez hypermail 2.1.8 : Wed 13 Apr 2011 - 12:51:02 MET DST